Skip to content

PMF

Preguntes més freqüents

Perquè proporcionem terminals de pagament amb una tecnologia avantguardista i segura, és el nostre desig en myPOS, oferir a la major quantitat de comerciants, la possibilitat d’acceptar pagaments amb targeta a menor cost.

!Sí! Tan bon punt un client li fa un pagament, els diners estàn disponibles immediatament a la seva compte myPOS. Obtingui els diners utilitzant la targeta VISA Business, que es proporciona de forma gratuïta amb cada terminal, també pot transferir els diners al compte que vosté vulgui.

Per operacions sense IVA contacti amb l’equip d’atenció al client al +34 872 026 955.

VISA, MasterCard, AMEX*, Maestro, V-Pay, JCB, Union Pay, Bancontact, Apple Pay, Android Pay

Aquesta targeta es gratuïta i està vinculada al seu compte myPOS. Immediatament pot obtenir els diners recaudats dels seus clients, a través del seu compte myPOS o mitjançant l’us de la targeta de dèbit Visa Business
mypos-visa-panbis-300x189 FAQ

La operació comercial del pagament del client amb targeta té una comissió del 1,75%* decreixent a partir de 4.500€/ al mes del volum de vendes. Aquestes són les comissions que s’apliquen amb targetes nacionals de clients europeus, confirmades amb codi PIN. Per la majoria d’empreses, aquestes són les targetes que constitueixen la major part de les transaccions. Per les empreses que realitzen un gran volum de vendes, poseu-vos en contacte directament amb nosaltres per email: [email protected]

*Les comissions de transacció amb American Express (AMEX) són del 3% i per la seva acceptació cal que el soci faci la validació a myPOS. Per obtenir més informació, escrigui a [email protected]

Si, és possible. Tots els nostres terminals estan equipats amb l’opció de pagament sense contacte (NFC).

Un terminal de pagament, una targeta de dèbit Visa Business (acceptada a tot el món), una targeta de dades SIM vàlida per tot Europa (gratuïta), un compte bancari online myPOS (gratuït), un carregador, una guia d’utilització i un rotllo de paper tèrmic amb el model myPOS Combo (recordeu comprar rotllos addicionals quan feu la comanda).

myPOS Europe Ltd Londres, promou i opera myPOS i la plataforma de pagament en línia. Els serveis financers i els comptes per a països dins de l’EEE són proporcionats per un banc o institució financera autoritzada per emetre diners electrònics.

En qualsevol moment pot transferir diners del seu compte myPOS al seu compte bancari. La tarifa fixa per a una transferència dins de la Unió Europea és de € 3 (SEPA). Per a més informació, consulteu els termes i condicions disponibles en el seu compte myPOS, a sota, a l’enllaç “Tarifa”.

Els terminals myPOS es beneficien de les més altes certificacions en l’àmbit dels terminals de pagament. Estan certificats amb EMV, estàndard de seguretat de dades de la indústria de targetes de pagament (PCI-DSS).

Els terminals de pagament myPOS tenen una garantia d’1 any per a qualsevol defecte de fabricació del qual myPOS Europe Ltd sigui responsable. Consulteu els termes i condicions per obtenir més informació.

Sí, és possible en els terminals myPOS. Estan equipats amb una banda magnètica per a la seva lectura. No obstant això, és important tenir en compte que només s’accepten targetes dotades amb codi PIN, i no les targetes que requereixen signatura.

Es proporciona una guia d’activació amb cada terminal, el procediment es fa en uns 10-15 minuts, després del qual el dispositiu es pot utilitzar immediatament. Per a l’activació, necessita un ordinador connectat a Internet i un telèfon mòbil on es confirmen els codis d’activació.

Per a qualsevol pregunta relacionada amb el seu compte myPOS (transaccions financeres, targetes VISA, límits del seu compte, etc.) comuniqueu-vos directament amb el banc myPOS per e-mail o per telèfon.
E-mail: [email protected] Telèfon: +44 20 31 29 10 91

Per obtenir un nou codi PIN de la seva VISA, envieu un SMS al número +35 988 61 700 11 des del seu telèfon mòbil associat al seu compte myPOS amb el text: mypos (espai) els 6 últims dígits de la seva targeta (exemple: mypos 654321)
A continuació, rebrà un nou codi PIN per la seva targeta per SMS.

Important: només la targetes activades poden rebre un nou PIN. Inicieu la sessió al compte myPOS i cliqueu a la pestanya “Targetes” per assegurar-vos que la targeta està activada correctament.

En el cas que no estigui activada, només necessita activar-la.

Connecteu el terminal de pagament al WIFI del seu telèfon.
Aquí està el procediment de iPhone per poder compartir la connexió: (enllaç)

Assegureu-vos que el bluetooth del telèfon mòbil estigui activat. Si el terminal no detecta el seu telèfon, reinicieu el telèfon i el dispositiu. Eviti posar accents o caràcters especials per al nom del seu telèfon.

Important: de moment, només els usuaris d’Android poden utilitzar la connexió Bluetooth. Aviat estarà disponible una aplicació per a iPhone, mentrestant, els usuaris poden utilitzar la connexió compartida. (Cliqueu aquí per a més informació)

L’última transacció es pot cancel·lar de la següent manera:

Important: activi aquesta funció des del seu compte myPOS, ja que de manera prederterminada, l’anul·lació i el reemborsament estan bloquejats per evitar manipulacions inadequades.

Model myPOS Mini: F1 i després “anul·lar última transacció”

Model myPOS Combo: Menú (a dalt de la tecla 3) i després “anul·lar última transacció”

Se li pot tornar el pagament a un client, sempre que presenti la targeta utilitzada durant la compra inicial. Aquesta operació està subjecta a despeses per al comerciant.

Important: activi aquesta funció des del seu compte myPOS, ja que per defecte, l’anul·lació i el reemborsament estan bloquejats per evitar manipulacions inadequades.

Model myPOS Mini: F1 i després “Devolució”

Model myPOS Combo: Menú (a dalt de la tecla 3) i després “Devolució” (tecla nº4)

Les actualitzacions són gratuïtes i apareixen automaticament quan s’encén el dispositiu. També es pot realitzar manualment una recerca d’actualitzacions des del dispositiu, accedint al menú de configuració (adalt de la tecla 1) i després “Buscar actualitzacions” (tecla nº5)

Pot accedir fàcilment al resum de les transaccions. En línia en el seu compte myPOS (www.mypos.eu) o des del seu terminal de pagament de la següent manera:

Model myPOS Mini:
Pressionar dues vegades la tecla F1 i després Informes de conciliació”

Model myPOS Combo: MENU (adalt de la tecla 3), després “fletxa central”, després “Informes de conciliació”

Un cop acabada la transacció, hi ha la possibilitat d’enviar un rebut als seus clients per SMS (gratuït) o email. Ja sigui directament des del terminal, des del seu compte myPOS o amb l’aplicació myPOS (iOS i Android).

Cada terminal de pagament myPOS ve amb una targeta de dades SIM gratuïta e il·limitada per tota Europa. Simplement introdueixi la targeta de dades SIM al dispositiu i seleccioni la connexió “myPOS Data Card”

 • 10,00

  Funda de protecció (myPOS Mini Ice)

  Funda protectora de silicona per al terminal de pagament myPOS Mini Ice, disponible en diversos colors. Ideal per a una major protecció de la TPV.

  Funda de protecció (myPOS Mini Ice)
 • 12,00

  Funda de protecció (myPOS Mini)

  Funda protectora de silicona per al terminal de pagament myPOS Mini, disponible en diversos colors.
  Ideal per a una major protecció de la TPV.

  Funda de protecció (myPOS Mini)
 • 12,00

  Funda de protecció (Combo)

  Funda protectora de silicona per al terminal de pagament myPOS Combo, disponible en 3 colors. Ideal per a una major protecció de la TPV.

  Funda de protecció (Combo)
 • 12,00

  Funda de protecció (N5)

  Funda protectora de silicona per al terminal de pagament myPOS N5, disponible en 3 colors. Ideal per a una major protecció del seu TPV.

  Funda de protecció (N5)
 • 12,00

  Funda de protecció (Smart)

  Funda protectora de silicona per a la terminal de pagament myPOS Smart, disponible en 3 colors.

  Ideal per a una major protecció del vostre TPV.

  Funda de protecció (Smart)
 • 12,00

  Paper tèrmic per TPV

  Rodets de paper tèrmic adequats per als terminals de pagament myPOS.

  Paper tèrmic per TPV
 • 19,00

  Carregador de cotxe (myPOS Combo)

  Carregador d’encenador per a carregar el terminal de pagament myPOS Combo al cotxe.

  Carregador de cotxe (myPOS Combo)
 • 7,0025,00

  Rotllos de paper tèrmic

  Rodets de paper tèrmic. Es pot demanar en paquets de 10, 20 o 50. Per comandes més grans o personalitzades (amb logotip), poseu-vos en contacte amb nosaltres directament a [email protected]

  Rotllos de paper tèrmic
 • 89,00 29,00

  myPOS Go

  L’ho petit mai havia estat tan atractiu! Un dispositiu discret però fiable, respectuós amb el medi ambient i sense paper.

  myPOS Go
 • 29,00

  Estació de càrrega MyPOS Mini

  Estació de càrrega per al terminal de pagament myPOS Mini (només). Ideal per a empreses, simplement deixeu anar el terminal per carregar-lo.

  Estació de càrrega MyPOS Mini
 • 39,00

  Estació de càrrega (N5)

  Estació de càrrega per al terminal de pagament myPOS N5 (només). Ideal per a empreses, només col·loqui el TPV perquè es recarregui.

  Estació de càrrega (N5)
 • 39,00

  Estació de càrrega (Smart)

  Estació de càrrega per al terminal de pagament myPOS Smart (només). Ideal per a empreses, només col·loqui el TPV perquè es recarregui.

  Estació de càrrega (Smart)
 • 39,00

  Estació de càrrega MyPOS Combo

  Estació de càrrega per al terminal de pagament myPOS Combo (només). Ideal per a empreses, només col·loqui el TPV perquè es recarregui.

  Estació de càrrega MyPOS Combo
 • 49,00

  Estació de càrrega per 5x myPOS Mini

  Estació de càrrega per a 5 terminals de pagament D200c (només). Ideal per a les empreses, simplement deixeu anar les terminals D200c per tal que recarreguin.

  Estació de càrrega per 5x myPOS Mini
 • 129,00

  myPOS Mini

  Ho petit mai havia estat tan atractiu! Un dispositiu discret però fiable, respectuós amb el medi ambient i sense paper.

  myPOS Mini
 • 170,00 153,00

  Pack Mini

  El Pack Eco combine: 1 terminal de pagament (sense impressora) + 1 funda de protecció + 1 estació de càrrega + 1 targeta SIM il·limitada a tot Europa.

  Pack Mini
 • 189,00

  myPOS Mini Ice

  Terminal de pagament 100% mòbil i tàctil, tan petit que s’adapti a la butxaca. No hi ha subscripció mensual, equipada amb una targeta SIM gratuïta vàlida a tot Europa per a la màxima comoditat.

  myPOS Mini Ice
 • 230,00

  Pack Mini Ice

  El Mini Ice Pack combina un terminal de pagament Mini Ice + una funda protectora + una targeta SIM gratuïta i il·limitada a Suïssa i Europa. La solució ideal, accepta pagaments amb targeta.

  Pack Mini Ice
 • 249,00

  myPOS Combo

  Terminal de pagament 100% mòbil amb impressora integrada. Senzill, i molt apreciat per tots els traders. Sense subscripció mensual, equipat amb una targeta SIM gratuïta vàlida a tot Europa per a la màxima comoditat.

  myPOS Combo
 • 292,00 263,00

  Pack Limo

  El Pack LIMO combina 1 terminal de pagament (impressora integrada) + 1 coberta protectora + 20 rotlles de paper tèrmic + carregador de cotxe + 1 targeta SIM il·limitada a tot Europa.

  Pack Limo
 • 312,00 279,00

  Pack Shop Pro

  El Pack Shop-Pro combina 1 terminal de pagament (impressora integrada) + 1 funda protectora + 20 rotlles de paper tèrmic + 1 estació de càrrega + 1 targeta SIM il·limitada a tot Europa.

  Pack Shop Pro
 • 349,00

  myPOS Smart

  Un terminal de punt de venda preparat per al futur, amb aplicació de caixa registradora i altres eficaços aplicacions comercials.

  myPOS Smart
 • 349,00

  myPOS N5

  Pagaments ràpids amb caixa registradora i altres aplicacions comercials personalitzades

  myPOS N5

¡Solicita tu oferta personalizada!

¡Cuéntanos información sobre tu negocio y en breve nos pondremos en contacto!